ПРО СВIТ...
Я вітаюся з ним на світанку
Варю нам обом по філіжанці міцної кави
Ми сідає на Говерлі
Або на Роман-Коші
І говоримо
Я питаю як він провів без мене ніч
Він може мовчати і посміхатися
А може розповісти
Як йому заманеться
Потім він питає мене
Що я робила поки чекала на нього
Я можу розказати
Але частіше мовчу і лукаво посміхаюся
Я – жінка
Я маю право на таїну
Він теж
Ми розуміємо одне одного
Він не обмежує мої пошуки себе
Я не обмежую свій Світ тільки собою
Свидетельство о публикации №110033006772
З повагою, ...
Виктор Дульчак 05.04.2010 22:35 Заявить о нарушении
з повагою,
Катерина Гвоздева 08.04.2010 19:08 Заявить о нарушении