Перший укра нський Про актора
Ані свідків насильницьких мур,
Лиш актор зі стражденною роллю,
Що до успіху прагне, як бур.
Він отримає те, що бажає,
Не вертаючись взад ні на крок.
І воскресне на сцені, ні в рАю,
Заперечить ілюзій порок.
Свято вірить в добро та ідею.
Не розпустний "Франків атеїст",
І ніколи не скаже про себе,
Мов: "Я тей, святоруськой артіст"
Тож нехай ані гнів, ні розпуста
Не вагає мрійців ремесло
І талант філософського Пруста
Да исполнит актер не во зло.
Свидетельство о публикации №110032909555