Колискова

Ніч закриває нам очі,
Ніжно цілує нам вії,
Спати усі дітки хочуть,
Спати усі дітки вміють.

Спатки так солодко ніжно,
Наче мале кошенятко,
Буду любить тебе вічно,
Солодко спи, немовлятко!

Вже всі поснули звірята
І засинає малятко,
Спать хочуть мама і тато,
Спи моє рідне дитятко!


Рецензии
Так ніжно...

Любовь Малевская   18.08.2010 11:30     Заявить о нарушении