Ничка

Нічка-красуня на землю ступала,
Темним серпанком усе огортала,
Коси чорняві вона розпустила,
І ненароком зірки в них згубила.

Місяцю-серце,- вона попросила,
-Всі їх зібрати мені вже несила!
Місяць до ранку по небу блукає,
Нічці-красуні зірки він збирає.


Рецензии