Витер

Вітер по полю гуляє
І дерева нахиляє,
А дерева похилились
І у вітра попросились:
Ви мене вже не чекали,
І мабуть не виглядали?
-Ми чекали,ми чекали,
Тільки часу ми не знали!
Вітер радо засміявся,
Далі він в село подався.
Ось зустрівся перехожий.
-В капелюсі?
Це негоже!
Капелюх миттю злітає,
Перехожий здоганяє.
Ну а вітер?
Був - нема.
І шукать його дарма.


Рецензии