***

Сьогодні -перший день осені
І у серце сум закрався
А так хочеться вічного літа
Й дуже хочеться-вічного щастя.

Дуже хочеться часто всміхатись
І тебе до останку любити.
Зустрічати з тобою світанки.
І так хочеться: просто жити...


Рецензии