Р дна мова

Рідна мова-найкраща,пісенна.
Стільки слів:аж німіє душа
Й хоч буває вона незбагненна:
Та у кожному слові-краса!

Наша пісня-мов з моря перлина.
Наші твори - то рідна земля.
Ой,стражденна,моя Україно!
Недоспівана,пісне моя!


Рецензии