На английском
I fell emptiness, loneliness, pain.
It seems pointer of days never walks.
I don't want to feel it again.
I don't want to cry and to bleed
After this useless words.
But I want to have my old speed
And to start with smile moving towards
Cloudless sky, orange sun and white snow,
Yellow autumn, green grass, heavy rain..
Yes, I will outlive this blow,
But I don't want to feel it again.
март 2010
Очень прошу указывать на найденные ошибки, т.к. это мой первый стих на английском. Боюсь принести грамматику в жертву выразительности=)
Свидетельство о публикации №110032806102