Не згадуй мою заметiль...

Щоденні образи. Буденно.
В душі оксамитовий сум.
Моє каяття невід' ємне
Від розпачу згубленних дум.
Торкається плинна шарманка
Печаллю нестриманих мрій
Твого поцілунку...  До ранку
Не згадуй мою заметіль...


Рецензии