Julia Shein Really?
1. My Steps,
2. my Heights,
3. my Tops,
4. my Orbits, -
5. … - they are my Levels
- Dimensions
of - or my Home or my World -
- my “All in All “ – in my Universe
of my God - Star Aspiration …
_____________________________________________
*/ Out of my Cycle: “5D-Space”
Свидетельство о публикации №110032800010