Поруч

Занурившись у мрії своїх солодких снів,
Мене несе до тебе чарівний присмак днів,
Де ми з тобою поруч, охоплені теплом -
Пече вогонь в долонях нестримним попилом

Візьму тебе за руку і полечу, де неба край
Зірок яскравий дотик відчую наче рай
Обожнюю твій запах - солодкий і терпкий
Від того світ в очах здається мені такий п'янкий

Твій поцілунок вартий всіх отрут смертельних
Жагучий присмак ночі, неначе мук пекельних
Даруєш мені погляд - найніжніший
Я відчуваю радість, бо ти є найрідніший


Рецензии