Янгол

На підвіконні плакав янгол,
І сльози падали на квіти,
І не хотів тепер він жити
Під тиском всіх гарячих зол

Колись він мріяв і страждав,
Всім прагнув світло дарувати
Він завжди з неба прилітав,
Потрібно тільки погукати

І в перший день свого життя,
Коли проміння дня і ночі
Сплелися у його великі очі,
Він так благав на каяття...


Рецензии