Птушка

Я птушкай лятаю на неба,
Як хуткая зорка,
І гук вышыні расстаецца са мной.
Але ж гэта праўда,
Прастору і свету ніколі не зліцца з сілай маёй!

Я ўся ў палёце зімою і летам.
Лятаю у вырай,вяртаюся зноў,
Але ж ты ня марыў зусім жа аб гэтым.
Мой Край мы ўбачымся зноў!

Мой Край – край свету і прыгажосці,
Туды я лятаю кожнай вясной.
Абойдуць старонкай усе нас нянасці, і
Ў небе спатканемся разам з табой!


2005г. 
На родном белорусском языке.Посвящено моей бабушке,Арбузовой Евгении Иосифовне.


Рецензии