Вершина щастя

Закохавсь по вуха у куму Михайло,
Думає про неї без слівця.
Спокою в житті зовсім не стало,
Погляда, як кіт на сало, без кінця.

А кума завзята і вродлива,
Як Венера по селу пливе.
Грає станом, чорними очима.
Знає собі ціну, ось і все!

Заздрять їй жінки, плітки розносять,
Про Михайла і про неї без кінця.
Лізуть в душу, куди їх не просять,
Не бояться навіть кари від Творця.

Про кумів легенди вже створили,
Їхнє кохання не бува без сміху.
Злі язики коли б і що не говорили,
Відносини кумів приносять втіху.

Хай любляться куми, як є бажання,
Любов нам всім природа надала.
Бувають від кохання і страждання,
Вершини щастя без цього не бува.


Рецензии