Коли прийде щаслива мить?

Коли прийде щаслива мить?
Туди-сюди нервово ходжу,
Бо уявити, що не злить
Мене ніхто – ніяк не можу.

Коли настане той момент,
Аби зітхнути – «Вас немає»…
Але чекати цей презент
Від долі далі я не маю.

Чому б вам, бісова сім’я,
Мені вже спокою не дати?
Чи може, думаєте, я,
Що в вас немає, можу мати?

Знов хижі зграї слів чужих,
Летять, аби мене дістатись,
Від гострих стріл бажань людських
Не знаю, де вже і сховатись.

Що ж, обладунок свій старий
Надіну якось на світанні,
На коня, і в туман сирий
Поїду. Вирішу питання.

Он там один, діставши лук,
Стрілу з-за спини витягає,
Ще й розважається, гівнюк,
Нічого, він мене не знає.

Я ж кинув мрії і книжки,
Взяв меч і щит, закрив забрало,
То ж випущу йому кишки,
Одним таким щоб менше стало…


Рецензии
А як же духовність?..Кохання?.. Турбота?.. А саме головне - Мрія! Вона варта, щоб через неї, ми йшли через терни, негаразди, підлість, обман, щоб ми ставали сильнішими не над кимось, а у Собі. Якщо так стане, то не буде поміж нас "гівнюків" і у гріх не потрібно буде впадати. А тому : Погляд до Сонця, в руки Хрест, і в перед з Вірою, до своєї Мрії!.. Успіху С.Кріпак

Сергей Крепак   08.06.2010 19:38     Заявить о нарушении