Думки
вкладаються на край листка,
і я тобі шепочу ніжно -
моє ти серце і моє життя
Зігрій губами на світанку
зігрій думками дивний цвіт,
що народився десь у нетрях
твого-мого - один наш світ
Думками десь блукають ночі
думками вітер шелестить,
а я тобі шепочу ніжно
моє ти серце забери
Свидетельство о публикации №110032400508