Чого так?

Друшлак потiк,-
Тече вода,
Струмками падає на стiл,-
Це не бiда!

Вона прийде,-
Cвiй має час...
Коли в очах горить вогонь,
I раптом згас!

I як тут жить,
Скажiть менi?
I холодом повiяло,
I снiг в душi...

I день, як нiч,-
В очах - вода...
Не плачу я, сльоза - кап-кап,
Й куди вона?

Чого так є,
Й тече вода?
Невже ж душа, як той друшлак?
Це вже бiда...


Рецензии