Коханий мiй
День за днем проходить,ніч за ніччю
І зникає смуток самоти,
Я тебе чекала цілу вічність,
Щоб сказать:"Коханий тільки ти!"
Коханий мій,весь світ для тебе,
Палає ранішня зоря.
Таке безкрайнє світле небо,
Лунає пісня солов"я.
Коханий мій,тобі дарую
Цю посмішку,що на устах.
В твоїх очах весна вирує-
В моїх вже осені печать.
Свидетельство о публикации №110032300254