Намалюй

Намалюй на сузір'ях квіти
намалюй або напиши,
те,що були з тобою як діти
в тихім пламені зір і весни

Намалюй на світанках сонце
намалюй серед осені сніг,
якщо вітер торкався печалі
ти скоріш мене пригорни

Я зігрію тебе тихим серцем
що у грудях на світить - болить,
я торкаюсь до тебе востаннє
відлітай - тобі треба - лети


Рецензии