М! л! они вогней з! рки

1.Міліони вогней,
  Міліони очей,
  Міліони у рік
  П`ють це сяйво, як сік.
  Я вже п`яна, здається,
  І у тьмі хтось крадеться,
  Підкрадається ближче -
  Мені все холодніше.

Приспів:
А ти як зірка
Спалахуєш - я тебе бачу,
У серці дірка
Моїм заповнюється - плачу.
Ти вже далеко
І не знайду тебе ніде я
Мені нелегко
Забути вже оту ідею.

2.Міліони вогней,
  Міліони очей,
  Міліарди у рік
  П`ють це сяйво як сік
  Ти вже, мабуть, далеко,
  Спалахнеш і погаснеш
  Так на серці нелегко,
  Як усе це побачиш.

3.Міліарди вогней...
  Ти вже, мабуть, далеко
  Міліарди очей...
  Спалахнеш і погаснеш
  Міліарди у рік...
  Так на серці нелегко
  П`ють це сяйво, як сік...
  Як усе це побачиш.
  Я вже п`яна, здається,
  І у тьмі хтось крадеться,
  Підкрадається ближче -
  Мені все холодніше.

                2004р.


Рецензии