Я протестую

1.Категорично ні
  Я протестую
  Ти цілуєш мене,
  А я не цілую.
  Ти на крок уперед,
  А я все позаду,
  Ти кохаєш мене,
  Я, мабуть, не кохаю.

2.Категорично ні
  Я протестую,
  Я ніколи за це
  Не голосую
  Моя пам`ять тривка
  Брехню пам`ятаю,
  Чи простити тебе
  Я ще не знаю

Приспів:
Я протестую проти безодні,
Я пртестую проти небес
Я протестую проти сьогодні
Замість з`явитись ти просто щез

3.Категорично ні, я протестую
  Не люблю я брехні,
  Та ж помсти не готую,
  Я бачила тебе
  З дівкою другою
  Ти кохаєш мене? -
  Вже я не з тобою

4.Категорично ні.
  Я протестую
  Із такою "брехнею"
  Я не жартую
  Я вас бачила вдвох
  Мої очі не брешуть -
  Про неї і тебе
  Язиками вже чешуть.

5.А чи ти знаєш чому
  Я протестую -
  Не через брехню цю
  Через пустую -
  Просто на небі там
  Робиться доля,
  Просто в безодні нам
На рани солі...

                2004р.


Рецензии