Найкращим друзям

1.Сонечко моє,
  Ти, мій друже, не хвилюйся,
  Я у тебе є,
  І нікуди не готуйся,
  Любий мій, іти,
  Бо люблю же понад все я
  Тільки лиш тебе
  І нікого більш не треба.

Приспів:
Крім тебе ла-ла-ла
Нікого більш не треба ла-ла-ла-ла-ла
Ти завжди допоможеш ла-ла-ла-ла-ла
Мені і ла-ла-ла
Врятуєш од біди ла-ла-ла-ла

2.Знаєш, що тебе
  Я люблю лише як друга,
  Знаєш, що тебе
  Я врятую від недуга.
  Будеш чути ти,
  Як про тебе я співаю -
  Буде настрій твій
  Угору підійматись

Приспів.

3.Сонечко моє,
  Ти найкращий друг на світі,
  Все залиш як є,
  І не треба говорити
  Зайвих слів мені
  Про своє кохання щире,
  Ти як уві сні,
  Я також співаю щиро.

Приспів.

                2004р.


Рецензии