Далеко

1.Навчи мене пережити
  Усю цю відстань далеку,
  Навчи мене, як же жити
  Без тебе.
  Я знаю, що ти уявний,
  Але, можливо нелегко
  Так бути, бути несправжнім
  Для мене.

Приспів: Я далеко, я далеко, я далеко від тебе

2.Можливо я розгадала
  Усі твої таємниці,
  Але ж таки я не знала,
  Що зникнеш.
  Можливо знов ти відчуєш
  Останню краплю криниці.
  До трьох ти знов порахуєш
  І зникнеш.

Приспів.

3.Я далеко від твоєї душі,
  Я далеко від тебе, мов вигнанка,
  Хоч далеко від твоєї душі,
  Любов подаруй мені на світанку.

2005 р. допрацьовано 15.03.2010


Рецензии