Ветеранам труда

Вчительська праця вимагає знань і вміння,
А головне - це любов до дітей,
Щоб не було, треба мати терпіння,
Виховувати в них повагу до людей.

Дітей завжди Ви залучали спортом:
Змагань, турнірів масу провели.
Із хвилюванням і з азартом,
Ви до майстерності успішно їх вели.

Повага учнів не гасне із роками,
В любому віці пам’ятають вчителів.
Шкільне життя - воно завжди із вами.
Такої долі кожен з нас хотів.

В цей день бажаю Вам здоров’я,
Нехай ніколи мрії Вас не підмануть.
Роками пам’ятають Ваше ім’я,
А вихованці Вас в житті не підведуть!


Рецензии