Мелодия души

Я обійму тебе промінчиком тепла,
Торкнуся вуст легким цілунком вітру,
І в небі синім я б веселкою була
Щоб кольоровим снам ти міг радіти.

Зізнаюсь птахою про ніжні почуття,
Зігрію цвітом запашної вишні,
Бо я тебе ціную як життя,
Та знає лиш про це один Всевишній.

Нехай озветься відгомін душі
В усмішці щирій і добра бажанні,
Зумій почути й в серці залиши
Мелодію, котра живе коханням...

21/03/10


Рецензии