My love для тебя

Love is not so easy
Когда приходит она к нам.
We always fight
За то, что любим
It all is crazy,
But we cannot stop.

When I believe in wonderful dreams
Я вижу всё, что захочу.
It will be good for me and you
Поверить в то, что я скажу.
Three words that can turn the world
I want to say:
“I love you, girl!”


Рецензии