Козацький марш Муз. А. Сойфермана

1.
Ми українського і роду, і "племені".
Козацької вдачі- сини!Ми- сини!
І під знаменами на захист матері-
Вкраїни- Вітчизни ми завжди готові
у бій піти!
Ми завжди готові на захист Вітчизни
у бій піти!

Приспів
Козацька слава- честь, любов нести!
Живи, країна, для людей рости!
Ти- наша матір, що дала життя!
З тобой рушаєм разом в майбуття!
Дніпро могутній силу нам дає,
в ланах безкраїх- радість наша є!
Козацька пісня лине до зорі!
Ми збережемо волю на землі!

Програш
2.
Крокуєм майданами,любов*ю озброєні
до тебе, Вітчизна Господня, навік!
Тут браття-козаки лежать, поховані.
Вони захищали тебе, боронили.
І кров лилась до рік.
Ти небом блакитним укрила серця їх,
в останню мить.


Рецензии
Большое спасибо,дочка!
Не перевелась ещё казацка слава на Украине!
Заходи до мене, будь ласка. Есть казачьи вирши.

Владимир Лахно   21.03.2010 19:04     Заявить о нарушении
Здорово вы пишете! Очень- очень понравилось!!!)))

Анжела Ангел Шкицкая   21.03.2010 20:35   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.