Сочетание

Когда ты пишешь неудачно,
Ты сам себя ругать привык,
Та зовсім сам собі невдячний,
як неотесаний мужик....

Да сочетаешь все языки,
Не забуваеш рідну мову,
Та додаєш:"I know enlish!",
Неотвлечённо и сурово,

Ваш Ломоносучился в Могилянке,
Но превосходством не страдал,
Тому і завдалась огранка
Він відшукав, все, що долав....

Тому що вчений мислив головою,
А не какой-то частию другою
Адже він був розумний мєн,
И попадал к хохлушкам в плен!


Рецензии