Мене не любить! Не граю!

Мене і не любить! Не граю!
Скажіть:"Завжди тебе кохаю,
Всі вчинки  ті я не робив,
Лише може бажав, хотів,
Насправді пив аперитів,
Відповідав на поцілунки....
Міркуйте:"Як козак без шлунку-
Шо лебедь та міцних крил,
Та ліжка без дівчачих тіл!
Я все пишу лише до вас,
На що красуню я відкрив?!
Ви загорніть мені до пари-
Я відшукав свою гітару,
Та так  вас міцно закортів!

З ранку жартуємо!


Рецензии