Весна

О то буває дивина,
Коли білесенька зима,
Нас покидає на зорі,
Дорогу дав красі-весні.

Пухнасту шубку підібрав,
Кудись біжить вона стрімглав,
А замість неї, вся у квітах,
Іде весна з яскравим світлом.

Несе тепло, з пташок піснями.
Своїми власними руками
Прикраси сіє по землі,
Любов народжує в душі.


Рецензии