Гойда-гойда, зорi мiсяць розгойдали
з чупа-чупсом, січень 2010р.)
Чарівниця ніч щасливі сни дарує,
Навіть небо тихо подих затамує,
Най здійсняться діточок завітні мрії,
Батька й матері бажання та надії.
Пр-в:
Гойда-гойда, зорі місяць розгойдали,
Поки дітки у колисках спочивали,
А над світом у ночі панує тиша,
І я прошу:"Тихше, люди, зорі, тихше!"
Повлягалися і ковдрочками вкрились,
Двері в казку сновидіння відчинились,
Тільки, гойда-гойда, мамин голос тихий
Пригорне надію і відгонить лихо.
Подарує долю нічка чарівниця,
І розкриє у ві сні всі таємниці,
Батько й мати - найрідніші люди в світі,
Молять Господа про щастя й долю дітям.
Прослушать песню можно здесь
https://youtu.be/dhYyxQ5wEgk
Свидетельство о публикации №110031804218