Двадцятий рiк. Розкрила вiкно i побачила

Двадцятий рік. Розкрила вікно і побачила –
Темний смуток, вони живі…
Якісь рухи, мрії про сни…
Години мого життя – ось вони
Розуміння, але не такого, як у них
Шукає душа…така дивна…

17.02.10.


Рецензии