Таку?
смішна, хрипата…
Таку – кохати?
Завжди невиспана, галаслива,
повча, як жити!
Таку – любити?
Замість укласти дитину спати
(скоріше мачуха, аніж мати!
Таку – кохати?)
півночі друзям «козу водити»!
Таку – любити?
Не знати, як, і з якого біса
зірветься з хати!
Таку – кохати?
Римує марно нездарі вірші,
де межі зорі вплітає квіти!
(Натомість їсти сім’ї зварити!)
Таку – любити?
В обійми – жінку? Тендітну, ніжну?
Сліпуче сяйво в долоні брати!
Таку – кохати?
Свидетельство о публикации №110031500991