Травень

Зашепотіли перші трави,
Прикрашені сріблястою росою,
Зазеленів пихатий травень,
Крокуючи веселою ходою.
Розкидував квіткові пелюстки,
Вкриваючи дорогу нареченій,
Своїй бажаній,молодій весні,
Кохаючи красуню нескінченно.
Від того незриченного кохання,
Духмяно пахло у повітрі,
Пробуджуючи те бажання,
Яке врятує життя світу.


Рецензии