Вечiрнiй роздум

Я заблукав у синій далині
Рожевих мрій своїх і так стомився...
Я ліг у мокрій від роси траві —
Заснув… На землю вечір напустився.

Чарівний вечір, дивну колискову,
Безмежність простору, обмеженого часом, —
Я відчував їх кожною клітиною
І малював їх своєю уявою.

Я закохався у простори ночі,
У неспокійний поклик її статики,
У відчуття, що зорі колискові —
То немовлята на руках Галактики.

Я відчував безкрайність своїх мрій,
Поринув в глибочінь далеких спогадів —
І зрозумів я сенс минулих днів
І пустоцвіт своїх життєвих поглядів.


липень, 1997


Рецензии
Красивые строки, знакомые мысли!Светлых чувств!

Елена Вечерская   13.12.2011 14:15     Заявить о нарушении
Спасибо. Лена.
Удачи Вам и вдохновения!

С теплом, Саша.

Войтенко Александр   13.12.2011 14:19   Заявить о нарушении
На это произведение написано 14 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.