I m Invisible

My best friend is me
I like to see in mirror
I don't give a damn what do you say what do say she
I'm Hero
I don't give a damn what you can do to me
I'm invisible man. You can't see me

Refrain: Because I'm
         Because I'm
         Because I'm invisible man

I like my jokes, I like my humor
Because I'm only can understand myself
I don't use the drugs, I don't need a drugs
My life without it is very happy!

Refrain.

I'm invisible man
I'm invisible man
I'm invisible man
I'm invisible man
I'm invisible man
I'm invisible man


Рецензии