Отак Буваэ

Ти надрукуй менi листа,
У своiм номеру готеля.
Що твоя мрiя - лiтать,
I я стрибну з отоi скелi.
Hell yeah! Отак завжди буваэ
Hell Yeah! Хтось програваэ.
I я iду у кровi,
Камiння навздоганяэ.
З святим хрестом на плечi -
Голгофа мене чекаэ.
Hell yeah! Отак завжди буваэ
Hell Yeah! Хтось програваэ.
На вулицi давно ранок.
Я так чекав вихiднi.
Приду к тобi на свиданок...
Ти - нi.
Hell yeah! Отак завжди буваэ
Hell Yeah! Хтось програваэ.
Hell yeah! Тебе я знов гукаю.
Hell yeah! Приди, тебе благаю!
У день варення подарунок,
I я зхопыв твiй поцiлунок...
Hell yeah! Отак завжди буваэ.
Hell yeah! Хтось виграваэ.

1503170110


Рецензии