Рожев! окуляри

1.Сніг падає з небес
  Хтось від когось щез
  А надворі райдуги немає,
  Хоч на небі сонце сяє.

  Ти по дорозі йдеш,
  Мабуть приведеш
  Ти мене до того раю,
  Де постійно сонце сяє

Приспів:
Рожеві окуляри тепер я надягаю
І райдуги для меня напевне не немає
Вона така рожева, як окуляри в мене,
А сонце освітило ту райдугу на небі

2.Землю темрява накрила,
  Твої темні крила...
  Бачу, що зірки на них є,
  І лише зірки є.

  Бо місяця немає, -
  Тобі заважає
  Його яскравий промінь,
  А я його звільню від тебе

Приспів:
Пожеві окуляри вночі я надягаю
І райдуги для мене напевно не немає
Вона така рожева, як окуляри в мене,
А місяць освітив вже ту райдугу на небі...

                15.04.07


Рецензии