Рута-мята
І що робить – не можу я збагнути:
Так хочеться тебе причарувати
І лагідно до себе пригорнути.
О м’ято-руто, кажуть, ти – чар-зілля
І рани серця вмієш лікувати –
Отож не будь для них гіркою сіллю,
Цілющим медом будь, о руто-м’ято!
Так хочеться тебе причарувати…
Дивлюсь на оберемок м’яти-рути
І не розважу: що мені вдіяти
І що робить – не можу я збагнути…
…
Я здогадалась, що мені робити,
І знаю, як тебе причарувати:
Тебе додому треба запросити
І напоїти чаєм з рути-м’яти!..
90-е.
Свидетельство о публикации №110031301595
Олег Костюченко 18.03.2010 15:10 Заявить о нарушении
Лариса Даренская 19.03.2010 12:57 Заявить о нарушении
Лариса Даренская 01.06.2010 21:52 Заявить о нарушении
Лариса Даренская 19.12.2011 21:55 Заявить о нарушении