Старiсть
Але живим від неї не втекти.
Безжалісна, зруйнованая давність,
Від неї не чекають правоти.
Краса зів’яне, як тюльпана квітка,
Та мудрість залишається взамін.
Як не крути, а смерть – її сусідка,
Що по собі залишить тільки тлін.
Скарбниця власних споминів відкрита
І час вже оминає новий день.
Усім керує Старість-сеньйорита,
Мабуть, найдовша із усіх пісень.
8.03.10
Свидетельство о публикации №110031108476