Слово-думки за час до пiвночi та пiвдня

1.
Лишень тобі сказати можу правду
Лишень з тобою я така як є
Лишень тобі страхи мої відомі
Лишень з тобою біль мій не жиє
Лишень по тому як ти вулицею йдеш
Я знаю чи ти в гуморі чи в смутку
Лишень по тому як ти руку подаєш
Знаю про що в думках твоїх ідеться

Боятися мене не варт
Бо це відчую
Боятися мене не варт
Бо ти – це я і навпаки

2.
Кружляють каруселі у танку веселім
А я стою під ними як перед дитинством в двері
Мені б зробити крок й в політ по пам’яті гайда
А я стою
Із неба знаки видивитись прагну
А чи в собі шукать я їх берусь
Затамувавши подих хтось чогось чекає
Задумливо ж в майбутнє я дивлюсь
Яке мені про зустрічі і дивовижу каже
 
3.
В обоймах ночі
В обіймах сну
Я ніжуся немов в постелі з пуху
В обіймах дня
В обіймах дій
Я ніжуся немов в гірському водограї
І засинаю…
На мить я віддаюсь твоїм думкам
Там цілий світ близький й однаково далекий
А ми з тобою чисто як лелеки
Ми людям звістку сповіщаєм
Її від зоряного бога знаєм

Та нас боятися не варт
Ми – знак


Рецензии
Таким чарівним світлим смутком писано, що подих забиває...
І ніжно... І тендітно... І краса...
І сила чується...
Що вирветься на волю...
з сна...
ВишИтого тобою...

З теплом, ...

Виктор Дульчак   13.03.2010 11:20     Заявить о нарушении
тій силі б дати напрямку потрібного...
дякую...
з повагою, ...

Катерина Гвоздева   15.03.2010 11:32   Заявить о нарушении
Не визначенність з напрямком зовсім не дає дозволу губити на корені таку красу...
З теплом, ...

Виктор Дульчак   15.03.2010 13:04   Заявить о нарушении