У вас...

У вас про все мастило завжди є,
Ви "акаєте", а ось  ми нездатні,
Наприклад:-наші дівчатки опрятні,
А гарним ножкам є свій сомілье,
І гетьман, старовинний Довгорукий,
Він російські ознаки не мав,
Не хитив українського, тримав
Товари у арабів, міцні тюки,
До багатьох колізій звик,
Юрко киянин-свій мужик!
Так будьмо, брати!Козаки не мріють,
А сподіваймось кошем-це, як вміймо,
Нехай марення буде досить файним,
А просинання швидким та негайним




І



л


Рецензии