Казка

Новий рік зима мороз
і у мене красний нос.
Лижі санки і коньки
все біленьке навкруги.
І поїдем у карпати
там на лижах політати,
покружляти хоровод
біля йолки в новий год.
Випємо вино гаряче
і попаримось добряче.
Поки празники гуляли
вжей сніги почти розтали.
Почало все просипатись
із під снігу пробиватись.
Набубнявіли бруньки,
повернулися птахи.
То прийшла весна пахуча
молоденька та квітуча
і жінкам увсьому світі
подарують море квітів.
Потім праздники грядуть,
паска,проводи зберуть
біля столу всю сімю.
Я ці праздники люблю.
А потом коли тепленько
вже почнуться посиденьки.
Біля кострика з димком
ми закусим шашличком.
Може трохи поспіваем,
може в мячика пограем.
Одним словом із друзями
пошивелимо костями.
Тут і літичко прийшло,
сонце трохи припекло.
Соберемо ми монатки
і на море загоратки.
Окунутись в бездну вод
і побачить параход,
по печерах походити,
і винця чут-чуть попити.
Ну а осінью опять
урожай будем збирать.
Запасемся під завязку
щоб почати нову казку.
Тільки прийде новий год
і тоді гуляй народ!!!


Рецензии