Тиша дзвенить в телефон

Тиша дзвенить в телефоні.
Серце втрачає свідомість.
Побудувала кордони,
Щоб захистити совість.

Міста чужого подих,
Думається про сонце.
Це невеликий подвиг
Довіритись незнайомцю.

Я залишусь навічно,
Тут, де немає вітру.
Дівчинкою трирічною,
посмішкою в повітрі...
                02.03.2010


Рецензии