Захисники
які були під час війни.
І зараз дуже їх шануєм,
й ту стежку миру на землі!
Ми вдячні вам,за те,що ви
дали нам змогу жити далі,
не на знедоленій землі,
а в мирній,рідній стороні.
За те,що ви стояли гідно
за нашу рідну Україну.
Ми вдячні вам на все життя.
Здоров"я,щастя і буття!
2005
Свидетельство о публикации №110030907788
Удачи вам во всех начинаниях!
С ув.Алёна
Алена Петрусенко 13.06.2010 02:40 Заявить о нарушении