08. 03. 10

08.03.10
Сьогодні день чудовий і гарно на душі,
Сьогодні день святковий для всіх жінок Землі.
Дай боже Вам здоров’я і радості в житті
Щоб горя Ви не знали сьогодні і завжди!!!

Віктор Войтюк                Ашгабад.

Сегодня день прекрасный и радость на душе,
Сегодня праздник женский для всех кто на Земле.
Пусть бог Вам даст здоровья и радости в быту
Чтоб горя Вы не знали сегодня и всегда!!!


Рецензии