lonely blues

lonely blues of my heart
don't stop beat time

be savior my soul
be my lodestar
don't ever leave me down

when time comes true
all dreams
so close
and just
faith can be helper
i have never believed
like now

but please
don't wake me


Рецензии
- Не буди меня, мой милый! -
Я во сне тебя просила...

Богаченко Татьяна   02.06.2010 10:45     Заявить о нарушении