Прогулянка небом

Я сьогодні гуляла з вітром,
Він шептав мені тихо й хитро
Про таємні божественні ймення
І про тяжкий час сьогодення.

Я сьогодні гуляла з сонцем,
Що яскраво світить в віконце.
Він сказав, що все зле минеться
І що давнє щастя вернеться.

Я сьогодні гуляла з зірками,
Що світять мені роками
І літаючи між зорями,
Зрозуміла, що керує снами.

Я сьогодні гуляла з місяченькою,
Що світить ніжно в темну ноченьку
І гуляючи небом пізнала враз,
Що боги  - батьки для всіх нас.


Рецензии