Оте щось

Конюшина медовим запахом
Сколихнула буденну мить,
І у тому гіркому спалаху
І солодкому - щось горить.
Оте щось - то дитинство раннєє,
Оте щось, то якась межа,
Оте щось - веселкове марево,
Оте щось - мені дуже жаль...


Рецензии