Дитинство

Я у дитинство повертаюсь
З медвяним запахом квіток,
Це щоби заново проснутись
На зарищі чужих зірок.

Остання зірка упаде
На несолоне згарище,
І зникне ніч і зникне день
До нового пожарища.


Рецензии